Strategische projectleider

Wij bouwen aan een nieuwe webapplicatie voor tattoo studio’s. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand met ervaring in het lanceren van dergelijke platformen. Je helpt met het bepalen van onze volgende stappen, denkt out-of-the box, en werkt graag mee aan vernieuwing en verbetering.

Kan jij de meeste van onderstaande competenties afvinken? Vul dan zeker ons sollicitatieformulier hieronder in.

 

IT

Je kan vlot met elk nieuw computerprogramma overweg. Je hebt bij voorkeur notie van coderen, of kan je inleven in de programmatiefase van een webapplicatie.

Vertaling van de eindklant zijn verhaal, naar de technische input die een programmeur nodig heeft is een handige soft-skill.

UX/UI zijn geen vreemde termen voor jou.

 

search engine optimization, seo, programmer-1359429.jpg

SEO

Je weet hoe je een website omhoog krijgt in google. Je volgt wat de moderne methodes zijn, en kan een team aansturen om elk onderdeel hiervan volgens de normen van vandaag uit te voeren.
Je leidt onze nieuw project uit de Google Sandbox, en past gaandeweg de werkende tactieken aan.

 

Story telling

Je doet onderzoek naar hoe onze specifieke webapplicatie het beste verkoopt. Welke problemen lost het op voor de eindgebruiker, waar zitten de huidige frustraties, .. je gaat op zoek naar de juiste tone-of-voice om ons doelpubliek mee te krijgen in ons verhaal.

Hier doen we ook aan communitybuilding, en gaan we onze klanten gaan ondervragen om verbeteringen in te plannen.

Digitale marketing

Je gaat op onderzoek naar welke marketing technieken het best geschikt zijn voor ons project. Hierbij maak je gebruik van oa A/B testing, FB business manager, Clickfunnels en landingspagina’s, mailinglijsten, targetting & retargetting, blogwriting, Google Analytics, linkbuilding, etc etc.

 

Strategie

Je bepaalt wat de volgende belangrijke stap wordt.

Agile teamwerk opzetten om featurerequests via sprints te lanceren?
Of overschakelen naar lokale marketing op beurzen ipv digitaal?

Welke partners kan je voor ons vinden? Andere websites die kunnen gebruik maken van ons nieuwe platform, of waarmee we een samenwerking kunnen aangaan.

Je gaat ook af en toe gebruikers gaan ondervragen om nieuwe bottlenecks te vinden.

Je overziet alles in helicopter view, en bent de go-to persoon voor iedereen met vragen.

 

Aanbod

Jouw verloning is marktconform, en afhankelijk van de compententies die jij binnen brengt. Het loon kan meegroeien samen met het succes van onze onderneming.

Wij laten iedereen graag het beste in zichzelf naar boven brengen, door je de nodige vrijheid te geven om mee te denken en te ondernemen.

We communiceren regelmatig, en werken nauw samen met elkaar.
Beslissingen kunnen daardoor snel genomen worden.

In onze tattoostudio’s werken veel verschillende nationaliteiten samen. Je komt in een creatief en jong team terecht waar je elke dag inspiratie uit kan putten.

Voor jouw job zal je een laptop nodig hebben van ons. Ook het reizen naar expo’s of bijstand gaan leveren bij andere gebruikers brengt kosten met zich mee die allemaal door ons gedekt worden.

De werkweek kan je zelf indelen.